Euforičan doček za Kvinsija Milera u Tel Avivu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforičan doček za Kvinsija Milera u Tel Avivu! (VIDEO)

Makabi ponovo stvara opasan tim i biće ih izuzetno zanimljivo gledati u predstojećoj sezoni

Prošle godine je eksplodirao u Crvenoj zvezdi, a sada se očekuje da svoju klasu u potpunosti potvrdi u Makabiju. Sada već bivši krilni centar Crvene zvezde Kvinsi Miler u prilično euforičnoj atmosferi dočekan je u Tel Avivu, zajedno sa još >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jednim velikim pojačanjem Ponosa Izraela Sonijem Vimsom.

Njih je u holu aerodroma sačekalo na desetine pristalica šestostrukog prvaka Evrope, nakon čega je nastala prava euforija, koju su sa velikim oduševljenjem prihvatili i američki košarkaši.

.

Again, welcome @SonnyWeems13 @qmillertime (in there sonewhere) #maccabi1617 pic.twitter.com/PYaVPUrZw5

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VOLELE SU GA DELIJE, VOLE GA I IZRAELCI: Kakav doček za Kvinsija Milera! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2016

Imao je sjajnu sezonu u Crvenoj zvezdi, bio najbolji igrač tog tima, što ga je preporučilo upravi Makabija.. . U Izraelu je košarka sport broj jedan, a naročito se voli “Ponos Izraela”. Samim tim i igrači su voljeni, naročito oni od kojih se mnogo očekuje.. Bivši krilni centar Crvene zvezde...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.