Erdogan: Žao nam je!

Izvor: Mondo, 30.Okt.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Žao nam je!

Trener Galatasaraja odao je priznanje ekipi Crvene zvezde i osvrnuo se na ubistvo Marka Ivkovića u Istanbulu 2014. godine.

Ertugrul Erdogan uljudno se izvinio zbog kašnjenja na konferenciju za novinare, nakon pobede Crvene zvezde nad Galatasarajem 87:57, u okviru 5. kola C grupe Evrokupa.

Zatim je čestitao crveno-belima i treneru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Milanu Tomiću, dok je za nastup svog tima imao samo reči kritike.

"Ovo je bio zaista jedan od naših najlošijih nastupa ove sezone. Počeli smo veoma loše i nijednom nismo ostvarili rezultatski priključak. Defanzivno nismo nikako reagovali, čak ni u situacijama 'jedan na jedan', ni u pozicioniranju pri skokovima, a u napadu nismo imali nikakvu ideju", rekao je Erdogan.

"Ne mogu da shvatim zašto, igrali smo u žurbi, neorganizovano, bez dodavanja. Jasno je da ako igrate u Beogradu protiv Zvezde, morate da igrate mnogo bolje u odbrani i sa mnogo više organizacije u napadu. Naučili su nas mnogo dobrih stvari o evropskoj košarci, jer mi imamo tri igrača sa drugih kontinenata. Za kraj - dobra utakmica Zvezde i još jednom čestitam".

Upitan da prokomentariše atmosferu u dvorani, koja je nosila jak pečat ubistva Marka Ivkovića pre četiri godine u Istanbulu, Erdogan je izrazio iskreno žaljenje zbog te tragedije i velike mrlje koja će zauvek ostati na Galatasaraju i njegovim navijačima.

"Žao nam je zbog onog što se dogodilo. Veoma teška situacija, mada ja nisam tada bio trener. Znam kakva je ovde atmosfera i da ovde uvek igrate pod pritiskom. Osetio sam to i kada sam dolazio sa Fenerbahčeom. Ponavljam, to je težak momenat i žao mi je što se to dogodilo. A, što se tiče utakmice, mi nismo uspeli da unesemo neizvesnost i navijači su mogli da slave od prve četvrtine".

Trener Galatasaraja na kraju je izrazio uverenje da njegov tim može da igra mnogo bolje, dok je crveno-bele proglasio "favoritima grupe".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.