Eraković: Uželeo sam se pune Marakane

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 23:33

Eraković: Uželeo sam se pune "Marakane"

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković rekao je danas da je zadovoljan urađenim na pripremama u Rusiji, kao i da se najbolje partije ekipe tek očekuju

"Pred nama je Liga šampiona, svi se radujemo što ćemo igrati sa najboljim klubovima u Evropi, a mislim da tu i pripadamo. Same pripreme su protekle sjajno, sjajno smo dočekani u Rusiji, imali smo sve uslove za rad. Radilo se kvalitetno i jako i sada sledi završna faza priprema u Beogradu", rekao je Eraković, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su u sredu Pari kup u Sankt Peterburgu, pošto su u meču poslednjeg trećeg kola pobedili Fenerbahče sa 3:1.

Crveno-beli su prethodno na turniru pobedili Zenit sa 2:1 i azerbejdžanski Nefči sa 4:0. Odbrambeni fudbaler Zvezde pozvao je navijače da kupe "Premijum" sezonske ulaznice i da u velikom broju dođu na prijateljski meč protiv Fjorentine.

"Nemam sumnje da će tako i da bude, dugo sam u klubu, Zvezdino sam dete i znam koliko su navijači odani. Na nama je da opravdamo poverenje i da zajedno idemo u nove pobede. Lično, uželeo sam se pune 'Marakane', jedva čekam utakmice", zaključio je Eraković.

Prijateljski meč između Zvezde i Fjorentine igra se 26. jula na stadionu "Rajko Mitić" od 20.00.

Nova sezona u Super ligi Srbije počinje 29. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bahar traži i bolju Zvezdu: „Ovde se trofeji podrazumevaju“

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023, 04:32

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar zadovoljan je dosadašnjim radom ekipe i stručnog štaba, ali veruje da sve može da izgleda još bolje.. Crvena zvezda je trijumfom nad Fenerbahčeom ove večeri osvojila Pari kup u Sankt Peterburgu i to sa maksimalnim učinkom.. „Veoma važna utakmica za...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.