Eraković: Pokazali smo snagu; Pešić: Imamo šanse

Izvor: B92, 06.Okt.2022, 21:19

Eraković: Pokazali smo snagu; Pešić: Imamo šanse

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su prvu pobedu u H grupi Lige Evrope.

Na stadionu "Rajko Mitić" pobedili su ekipu Ferencvaroša sa 4:1 (2:0) i tako ostali u trci za neku od prve dve pozicije.

Po završetku meča, defanzivac Strahinja Eraković je poručio da su crveno-beli odigrali zaista dobar meč.

"Sigurno je da smo odigrali odličan meč. Od početka smo diktirali tempo, tako smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i završili utakmicu. Mislim da prethodne utakmice nisu bile pravi pokazatelj naše snage, večeras smo pokazali kakva smo ekipa i nećemo stati na ovome. Vraćamo se u igru. Pokušaćemo da završimo na mestu koje mislim da zaslužujemo", rekao je u izjavi za RTS.

Sledi Spartak, pa novi duel sa Mađarima za sedam dana.

"Igramo u ritmu četvrtak-nedelja do sredine novembra. Sledeći je Spartak, nama je svaka utakmica najvažnija. Idemo korak po korak", dodao je Eraaković.

I napadač Aleksandar Pešić imao je razloga za zadovoljstvo.

"Čestitam kolegama i drugarima na tome što smo pokušali da se dižemo proteklih nedelja, bodrili smo jedni druge, ali ovo nije gotovo. Značajna pobeda. Naravno da se nismo nadali da ćemo slaviti ovako ubedljivim rezultatom, Ferencvaroš je dobra ekipa što se videlo i danas. Ostali smo u trci za prva dva mesta. Znali smo da ako dobijemo meč da imamo šanse, a ako izgubimo, da bismo ostali bez šansi", kaže Pešić.

Dodaje da je ovo tek prvi deo posla u dvomeču sa ekipom iz Budimpešte.

"Znamo da će oni ući drugačije u naredni meč. Igraće kod kuće, na svom terenu. Nama je bitno da se oporavimo, spremimo prvo za prvenstvenu utakmicu. Nadam se da ćemo i u revanšu napraviti dobar rezultat kao danas", zaključio je Pešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.