Englezi otkrivaju - Gruja mogao i u Čelsi!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi otkrivaju - Gruja mogao i u Čelsi!

Marko Grujić je fudbaler Liverpula, ali vrlo lako je moglo da se desi da završi i u drugom engleskom klubu, prenose engleski mediji.

Prošlog januara Crvena zvezda je ostvarila veoma bitan transfer, prodala je možda i svog najboljeg igrača Liverpulu, Marka Grujića, ali ga je zadržala sve do kraja juna, kada je Marko otputovao u Liverpul.

Januara 2016. godine je moglo i da bude drugačije, preneli su engleski mediji, tačnije "joe.co.uk".


>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Skauti Čelsija su predložili upravi kluba da kupi Marka Grujića, ali je Liverpul i dalje bio na pol-poziciji za dovođenje veziste
", stoji u tekstu.

Nadamo se da je napravio pravi izbor, reklo bi se da jeste po samom startu u Liverpulu. Juče je Marko igrao protiv Totenhema, ovo su utisci navijača nakon meča.

Nije to sve što se tiče Liverpula, navodno je Nabi Keita, član Red Bul Lajpciga, odbio prelazak u Liverpul ovog leta.

Arsenal, Mančester siti i Sautempton su ga želeli pored Liverpula, ali je 21-godišnji vezista ostao u Nemačkoj.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.