Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020, 10:04

Englezi izgleda nisu gledali Van la Paru u Zvezdi: Norič i Svonsi zakucali na vrata, Blekburn, KPR i Milvol prate razvoj događaja

Problem sa pandemijom virusa korona napravio je ozbiljne probleme engleskim klubovima kada su u pitanju planovi za predstojeće tržište, ali činjenica da za iskusnog fudbalera nije neophodno platiti obeštećenje, ućiniće Van la Paru atraktivnom opcijom ovog leta

Klubovi i javnost na Ostrvu očigledno nisu baš pomno ispratili epizodu Radživa van la Pare u Crvenoj zvezdi. Potpuni promašaj srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampiona raskinuo je ugovor sa crveno-belima još u martu, iako je imao potpisan trogodišnji ugovor, što dovoljno govori o tome kakav je utisak ostavio na našem najvećem stadionu.

Ipak, njegov minuli rad u engleskom fudbalu, kao i činjenica da ima slobodne papire, zaintrigirali su tamošnje klubove, pa su otvoreno interesovanje za Holanđanina pokazali Norič i Svonsi, dok razvoj događaja prate Blekburn, Kvins Park Rendžers i Milvol, piše Dejli Mejl. Teško je očekivati, mada nije isključeno, da Van la Para u slučaju potpisa za Svonsi ili Norič, naredne sezone zaigra čak i u Premijer ligu. Norič je na dnu Premijer lige, sa šest bodova zaostatka za prvom ekipom iznad "crte", dok je Svonsi u ovom trenutku 11. u Čempionšipu, ali sa svega tri boda zaostatka za pozicijom koja vodi u plej-of za promociju.

Kako piše Dejli Mejl, problem sa pandemijom virusa korona napravio je ozbiljne probleme engleskim klubovima kada su u pitanju planovi za predstojeće tržište, ali činjenica da za iskusnog fudbalera nije neophodno platiti obeštećenje, ućiniće Van la Paru atraktivnom opcijom ovog leta. U ovom trenutku Svonsi deluje kao najozbiljnija opcija, s obzirom da se smatra da bi se Van la Para dobro uklopio u planove Velšana za sledeću sezonu.

Van la Para je u engelski fudal stigao na leto 2014. godine, nakon što je napustio Herenven i potpisao za Vulverhempton kao slobodan igrač. Usledile su pozajmice u Brajton i Hadersfild, a potom prelazak u redove popularnih Terijera za obeštećenje od 900.000 evra. Pre dolaska u Crvenu zvezdu za obeštećenje od 1.200.000 evra, Holanđanin je šest meseci igrao u Midlzbrou. Na stadionu Rajko Mitić se očekivalo da će Van la Para predstavljati kapitalno pojačanje za Ligu šampiona, ali je se ispostavilo kao jedan od najvećih promašaja u novijoj istoriji crveno-belih. To očigledno neće imati ozbiljne posledice po njegu dalju karijeru.

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

U ZVEZDI SU GA ZVALI PREVARA, A SAD GA TRAŽI POLA ENGLESKE: Van la Para pred povratkom na Ostrvo!

Izvor: Kurir, 27.Maj.2020

Holanđanina traže Svonsi, Kvins Park Rendžers, Milvol, Blekburn i Norič.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.