Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 10:30

Egzotična destinacija za finiš karijere Petra Orlandića

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Petar Orlandić karijeru će nastaviti u Jezeru iz Plava, pohvalio se taj crnogorski klub.
Orlandić je karijeru je započeo u Zeti. Kratko je bio u Hapoelu iz Tel Aviva, da bi potom od 2015. do 2017. godine nosio dres Crvene zvezde, za koju je postigao 14 golova na 30 utakmica.
Osim Zvezde igrao je, između ostalih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i za Spratak Trnavu, Birkirkaru, te još nekolicinu klubova.
Poslednji u nizu bio je Otrant iz Ulcinja.
Jezero je treće na tabeli crnogorske Prve lige, sa deset bodova manje od lidera Budućnosti i osam manje od drugoplasiranog Dečića.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.