Efes lako sa bezidejnom Zvezdom

Izvor: B92, 26.Sep.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efes lako sa bezidejnom Zvezdom

Košarkaši Crvene zvezde završili su takmičenje na turniru Glorija kup u Istanbulu na poslednjem, šestom mestu, sa tri poraza u tri utakmice.

Ekipa Dejana Radonjića je, nakon dve dobre, odigrala očajnu utakmicu protiv Anadolu Efesa i izgubila je sa 76:59.

Ništa nije polazilo za rukom 'crveno-belima' na ovom meču. Napad je bio bezidejan, lopta je uglavnom išla na Bobana Marjanovića. Čak je i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbrana bila ispod nivoa, pa tim Dušana Ivkovića nije imao nikakvih problema da dođe do prve pobede na ovom turniru.

Od početka do kraja utakmice su lagano čuvali prednost, u nekoliko navrata bilo je i 20 razlike.

Boban Marjanović ubacio je 20 poena, ali je gotovo svaki napad išao na njega, pa je ostatak ekipe ostao bez većeg učinka. Dženkins je dodao 10, a Mitrović 6 poena. Na drugoj strani Perperoglu je ubacio 16, a Korkmaz 11 poena.

Zvezdu čeka mnogo posla u narednih sedam dana, pošto je premijera u novoj sezoni očekuje narednog petka u prvom kolu ABA lige kada u Pioniru gostuje bugarski Levski.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Efes lako sa bezidejnom Zvezdom

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2014

Košarkaši Crvene zvezde završili su takmičenje na turniru Glorija kup u Istanbulu na poslednjem, šestom mestu, sa tri poraza u tri utakmice...Jedina svetla tačka: Boban Marjanović .. ..Ekipa Dejana Radonjića je, nakon dve dobre, odigrala očajnu utakmicu protiv Anadolu Efesa i izgubila je sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.