EVROPSKA PRIČA Milojević se izjednačio sa legendarnim Miljanićem

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROPSKA PRIČA Milojević se izjednačio sa legendarnim Miljanićem

Triler utakmica u Kopenhagenu, u kojoj je Crvena zvezda savladala Kopenhagen posle 11 serija penala bila je 36. evropska za Vladana Milojevića na klupi tima iz Ljutice Bogdana.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 4,25 na pobedu Suduve protiv Makabija u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Brojka, sama po sebi, ne znači mnogo, ali dobija na značaju ako se sa sa njom Vladan Milojevića izjednačio sa legendarnim Miljanom Miljanićem po broju evropskih mečeva, u kojima je predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << crveno-bele sa klupe.
Strategu srpskog šampiona još jedan podatak ide na ruku. Milojević će sa Zvezdom da odigra još osam evropskih mečeva ove sezone, dva u plej-ofu za Ligu Evrope i šest u grupnoj fazi jednog od dva evropska takmičenja. Sabiranjem sa trenutnom brojkom, dolazi se do teško dostižnih 44 utakmica.
Vladan Milojević ispisao je novu istoriju crveno-belih…

The post EVROPSKA PRIČA Milojević se izjednačio sa legendarnim Miljanićem appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ko će do zlata na Mundobasketu? FIBA predviđa – Repriza finala OI u Riju

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019

Budimo realni, “orlovi” imaju velike šanse na predstojećem Mundobasketu u Kini! Međunarodna košarkaška federacija (FIBA), nezvanično je po kvalitetu rangirala reprezentacije učesnice Svetskog prvenstva, koji će se od 31. avgusta do 15. septembra igrati u Kini.. Kladionica MaxBet nudi kvotu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.