EVO KOLIKU ĆE PLATU IMATI ADO U ZVEZDI: Obeštećenje je odavno poznato, a sada i kompletna zarada!

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2023, 17:57

EVO KOLIKU ĆE PLATU IMATI ADO U ZVEZDI: Obeštećenje je odavno poznato, a sada i kompletna zarada!

Crveno-beli će platiti Spartaku. Crvena zvezda je danas ozvaničila i drugi transfer ovog leta. U pitanju je doskorašnji igrač subotičkog Spartaka, Edmund Ado, koji je stavio paraf na četvorogodišnji ugovor. Od ranije je poznato da će Crvena zvezda za fudbalera iz Gane, platiti obeštećenje od 400.000 evra subotičkom Spartaku, koji će znatno prihodovati od svega. ... Read more
The post EVO KOLIKU ĆE PLATU IMATI ADO U ZVEZDI: Obeštećenje je odavno poznato, a sada i kompletna zarada! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

IVICA DRAGUTINOVIĆ ZA HS O BIVŠEM SAIGRAČU: ‘Pričao sam sa Keržakovim posle dobijanja licence, uradiće odličan posao u Subotici!’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2023, 08:17

Legendarni Rus nedavno je postao šef stručnog štaba subotičkog Spartaka! Dolazak Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde pokrenuo je novi trend saradnje sa inostranim trenerima u Srbiji. Drugi klub koji se ovog leta odlučio za takav korak je subotički Spartak. Klub sa severa Srbije angažavao je jednog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.