ERAKOVIĆ: Atmosfera za poželeti, navijači za primer

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 23:04

ERAKOVIĆ: Atmosfera za poželeti, navijači za primer

Crvena zvezda remijem sa Novim Pazarom završila sezonu.

Crvena zvezda remijem sa Novim Pazarom okonala je sezonu u kojoj je osovjila treću duplu krunu u nizu. Među onim igračima koji je učestvovao u osvajanju sve tri duple krune nalazi se Strahinja Eraković.

- Fantastična atmosfera, hvala navijačima, zaista je bilo divno večeras igrati pred ovoliko ljudi. Nažalost, nije rezultat koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo očekivali, ali je poslednja utakmica, već smo glavom na odmoru, možda smo dali sebi previše luksuza, ali smo svesni da moramo da budemo dosta bolji kako se ovo ne bi ponavljalo - samokritično će Eraković.

Sjajni štoper čestitao je mladom Lekoviću na prvencu u takmičarskim mečevima.

- Srećan sam što je Leković dao gol, ali nisam jer ja to još uvek nisam uspeo da uradim - našali ose na kraju Eraković.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.