ENDIAJE: Prija mi rad sa Milojevićem, tek će biti golova

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 17:10

ENDIAJE: Prija mi rad sa Milojevićem, tek će biti golova

Napadač crveno-belih ulazi u formu.

Šerif Endiaje je postigao dva gola na dve poslednje utakmice Crvene zvezde i najavio efikasno proleće.

Zvezdina letnja akvizicija jesenas je bila opravdano na meti kritika, ali je u duelima sa Novim Pazarom i Čukaričkim pokazao da bi mogao da opravda u narednom periodu uložene milione u njegov tansfer.

– Osećam se mnogo bolje, zaista sam pun samopouzdanja. Prija mi rad sa trenerom Milojevićem i mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moje najbolje partije tek dolaze. Pomaže mi i to što kao tim delujemo čvrsto i kompaktno na terenu, ali najviše mi znači to što sam počeo da pogađam. Šanse koje sam jesenas propuštao, sada pretvaram u golove i mnogo je lakše da se igra kad je to slučaj. Trebalo mi je samo malo vremena da se adaptiram u potpunosti, a moram da ponovim da je veliku ulogu u tome imao trener Milojević. Posle ovih zimskih priprema se osećam spremnije nego ikad. Zaista sam gladan golova - rekao je Endiaje.

Crveno-bele očekuje gostovanje protiv TSC-a u subotu od 16 časova.

- Svesni smo da je TSC jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Uz to, iza sebe imaju iskustvo utakmica iz grupne faze Lige Evrope i sigurno su fudbalski još zreliji nego što su bili. Na Marakani je bila "tvrda" utakmica, ali mislim da smo sada bolji nego jesenas i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat. O večitom derbiju još uvek ne razmišljamo, jer je naša filozofija da uvek idemo korak po korak. Nadam se da će mnogo naših navijača doći u Bačku Topolu i podrškom nam pomoći da ostvarimo dobar rezultat i odigramo kvalitetnu utakmicu - poručio je Šerif Endiaje.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Endiaje: Gladan sam golova, Milojević mi je vratio samopouzdanje

Izvor: Danas, 29.Feb.2024

Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje rekao je da igra sa mnogo samopouzdanja i da je tome doprineo rad sa trenerom Vladanom Milojevićem, koji je početkom godine preuzeo ekipu.

Nastavak na Danas...

PREPOROĐENI ENDIAJE: ‘Zaista sam pun samopouzdanja!’

Izvor: HotSport.rs, 29.Feb.2024

‘Prija mi rad sa trenerom Milojevićem i mislim da moje najbolje partije tek dolaze.’ Fudbaler Crvene zvezde, Šerif Endiaje defnitivno je razočarao sve svojim bledim partijama u prvom delu šampionata. Odaje se utisak da Barak Bahar nije umeo da ukomponuje ekipu, dok je dolaskom Vladana Milojevića napadač...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.