ELITNO POJAČANJE Zvezda zove reprezentativca Bugarske iz Serije A!

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ELITNO POJAČANJE Zvezda zove reprezentativca Bugarske iz Serije A!

Reprezentativac Komorskih Ostrva, El Fardu Ben će sasvim sigurno da napusti Crvenu zvezdu ovog leta. Blizu izlaznih vrata je i Ričmond Boaći, kojeg navodno želi Kopenhagen. Svesni su crveno-beli da moraju da angažuju neko pojačanje u napadu za evropsko takmičenje, a rešenje su izgleda pronašli u Seriji A.
Kvota u MaxBetu na pobedu Paderborna protiv Frajburga je 2.35.
Kako javlja Hotsport, Zvezda će do kraja prelaznog roka pokušati da angažuje krilo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Kaljarija Kirila Despodova. On ima 22 godine, igra na poziciji desnog krila, a za reprezentaciju Bugarske je do sada odigrao pet utakmica i postigao jedan gol.
Depodov je u Kaljari došao prošle zime, posle sjajne polusezone u bugarskom šampionatu. U dresu CSKA Sofije je na 17 mečeva zabeležio učinak od osam golova i devet asistencija, što je nateralo Italijane da plate za njega 3.500.000 evra.

On međutim nije dobio pravu šansu u Kaljariju, sakupio je tek četiri nastupa, a zbirno je na terenu proveo 101 minut. Zato je on sam zatražio transfer, jer želi da igra.
Ugovor sa Kaljarijem ga veže do 2023. godine, tako da nije isključeno i da ga crveno-beli pozajme, uz mogućnost otkupa ugovora.

The post ELITNO POJAČANJE Zvezda zove reprezentativca Bugarske iz Serije A! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.