Džošua Parker ostaje u Crvenoj zvezdi

Izvor: TV Arena Sport, 02.Mar.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džošua Parker ostaje u Crvenoj zvezdi

Napadač Crvene zvezde, Džošua Parker, ostaće u Crvenoj zvezdi do kraja tekuće sezone pošto iz privatnih razloga nije mogao da prihvati ponudu Kairata.

Konkretna ponuda stigla je iz Kazahstana, od strane vicešampiona te zemlje Kairata, ali Džošua Parker na kraju nije mogao da prihvati ponudu kluba iz Almatija.

Kapiten reprezentacije Antigve i Barbude odbio je ponudu Kairata nakon što mu je sud >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << u Londonu saopštio da neće moći da viđa sina sem dolaskom u Englesku.

Shodno tome, Džošua Parker ostaje član Crvene zvezde do kraja tekuće sezone, a klub će mu omogućiti da u narednom periodu radi sa ekipom iako se na njega neće računati za takmičarske mečeve.

Podsećamo da je Kairat nudio Zvezdi opciju pozajmice uz mogućnost kupovine na kraju godine, dok je Džošua Parker na mesečnom nivou trebalo da zarađuje 20.000 evra.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite sportska dešavanja.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.