Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2020, 13:39

Džordan Lojd: Uskoro ću sve da objasnim

Amerikanac najavio prelazak u Crvenu zvezdu

Mnogo informacije govore o tome da će Džordan Lojd uskoro i zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde. Američki kombo-bek se, navodno, dogovorio sa crveno-belima i pre početka završnog turnira Endese.

Član Valensije imao je traumatičnu sedmicu, pošto je u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << polufinalnom okršaju sa Baskonijom promašio šut za pobedu. Samim tim i veliko finale.

Navijači Valensije bi jako voleli da Džordan Lojd i u budućnosti bude deo Valensijinog tima. Međutim, njegova objava na Instagramu nagoveštava siguran kraj španske epizode i transfer u Crvenu zvezdu.

„Ovo nije ni vreme ni mesto, ali uskoro ću sve da objavim. Ne sudite o meni, jer ne znate detalje“, napisao je Lojd navijačima Valensije.

Sve je počelo od njegovog Tvita posvećenog dešavanjima tokom polufinala susreta sa Baskonijom.

„Nismo želeli ovakav kraj, ali ovaj tim je dao sve. Boleće nas ovo neko vreme. Volim ove momke i žao mi je što nismo uspeli da prođemo“, napisao je Lojd.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.