Džon Ruiz napustio Zvezdu, crveno-beli zaradili

Izvor: N1 televizija, 07.Avg.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Ruiz napustio Zvezdu, crveno-beli zaradili

U srpskim medijima pojavila se vest da je posle 13 meseci prekinuta saradnja Crvene zvezde i njenog ofanzivca Džona Ruiza.

Iako je bio pod ugovorom sa Crvenom zvezdom do 2019. godine, Ruiz je odlučio da se "oslobodi" i napusti klub ovog leta. Oprostio je sva dugovanja crveno-belima i dobio "čiste papire". Njegova sledeća stanica biće Al Fajih iz Saudijske Arabije.

Srpski vicešampion je uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dobije i obeštećenje za krilnog vezistu u vrednosti od 500.000 evra.

Odlazak Kostarikanca bio je logična posledica toga što se nije nametnuo treneru Vladanu Milojeviću. On je na pravih osam zvaničnih utakmica odigrao svega 24 minuta.

Tako je nastavljena serija odlazaka iz Crvene zvezde ovog leta. Pre Ruiza, koga su navijači crveno-belih često kritikiovali, klub su napustili i Filip Manojlović, Nemanja Supić, Marko Petković, Aleksandar Luković, Marko Poletanović, Mihajlo Ristić, Srđan Plavšić, Petar Orlandić, Predrag Sikimić, Srđan Vujaklija i Milan Pavkov.

Ova lista mogla bi biti dopunjena još nekim strancem ukoliko Crvena zvezda ne prođe Krasnodar, jer je posle odlaska Ruiza u klubu ostalo sedam stranaca, a u Superligi postoji ograničenje na četiri stranca u protokolu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.