Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2023, 09:57

Košarkaš Crvene zvezde Hasan Martin nastavlja igračku karijeru u Japanu

Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Hasan Martin nastaviće karijeru u japanskoj ekipi Šimano Suzano Medžik, objavio je na društvenim mrežama menadžer američkog igrača Miško Ražnatović. Martin (27) je prošle sezone za Crvenu zvezdu u Evroligi odigrao 23 utakmice, a prosečno je postizao 4,9 poena i imao je tri skoka po meču. U regionalnoj ABA ligi imao je prosek od 5,3 poena i 2,9 uhvaćenih lopti po utakmici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OFK BEOGRAD OBJAVIO: Bivši kapiten Zvezde je novi trener

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023

Zvanično su saopštili...Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Kovačević imenovan je za novog trenera omladinaca OFK Beograda, saopšteno je danas iz beogradskog fudbalski kluba.  ..OFK Beograd je prošle sezone izborio povratak u Prvu ligu Srbije.  ..Kovačević (42) je pored Crvene zvezde igrao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.