Džo Ragland u Crvenoj zvezdi

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džo Ragland u Crvenoj zvezdi

Američki plejmejker Džo Ragland novi je član Crvene zvezde. Ugovor sa bivšim igračem Lokomotive Kubanj je potpisan na jednu sezonu, uz mogućnost nastavka saradnje.

Bivši bek Lokomotive Kubanj iz Krasnodara, potpisao je sa crveno-belima ugovor za takmičarsku sezonu 2018/2019 uz mogućnost produžetka saradnje.

Ragland je rođen 11. novembra 1989. godine u Vest Springfildu u Masačusetsu, a visok je 182 centimetra.

Nakon koledže karijere (Plejt i Vičita >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Stejt) od 2012.godine gradio je evropsku karijeru kroz Mursiju, Kantu, Armani, Pinar Karšijaku, Avelino i Lokomotivu sa kojom je prošle sezone osvojio Kup Rusije i igrao finale Evrokupa. U Rusiji je imao prosek od 12 poena i četiri asistencije po utakmici, igrajući u Evrokupu i VTB ligi.

Odlikuje ga izuzetna brzina, agresivnost i dobar pregled igre, a njegovim dolaskom Crvena zvezda je dobila iskusnog organizatora igre.

Crvena zvezda je takođe izrazila veliko zadovoljstvo i zahvalnost Džou Raglandu što je među brojnim ponudama, od kojih su neke bile i znatno finansijski povoljnije, izabrao ponudu crveno-belih zbog identičnih sportskih i takmičarskih ciljeva.

Do zvanične promocije i starta priprema, biće objavljeno i koji će broj američki bek nositi na dresu crveno-belih.

Ragland je nakon Perperoglua, Berona, Odža, Cirbesa i Fajea, šesto pojačanje crveno-belih u ovom prelaznom roku.

Američki plejmejker Joe Ragland, novo je pojačanje KK Crvena zvezd mts! https://t.co/smhXWG00Xy

Welcome Joe! ✍⚪️#kkcz#Zvezdas#WeAreTheTeampic.twitter.com/83JFVeWAHh

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.