Džikić pred Crvenu zvezdu: Uz punu dvoranu na najtežeg protivnika

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić pred Crvenu zvezdu: Uz punu dvoranu na najtežeg protivnika

Trener šampiona ABA lige, podgoričke Budućnosti Aleksandar Džikić najavio je strateške promene pred derbi meč as Crvenom zvezdom.

- Jedan od najtežih protivnika dolazi u Moraču, tim koji je sastavljen da se bori za sam vrh. Dovedeni su veoma iskusni igrači, promenjen stručni štab, zadržani poželjni domaći igrači. Na Superkupu su nas pobedili, igrali dosta tečno i sa dobrom preciznošću u šutu. Mi smo naporno radili po povratku u Podgoricu, pojačali smo sastav >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako bi uspešnije parirali njihovoj visokoj liniji- rekao je Džikić u najavi utakmice.

Jedini predstavnik regionalne košarke u Evroligi će u nedelju od 19 časova dočekati Zvezdu u meču dugog kola ABA lige.

- Biće promena u formaciji u odnosu na naš prošli meč, to bi trebalo da oteža sprovođenje nekih od njihovih defanzivnih ideja koje su pokazali. Biće potrebno kontrolisati agresivan skok u napadu i individualne akcije njihovih koš igrača. Znamo da će dvorana biti puna i da ćemo imati bezuslovnu podršku. Očekujemo da svi prvotimci budu spremni za utakmicu u nedelju- kazao je Džikić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.