Džikić: Svi trofeji vode preko Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jan.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: Svi trofeji vode preko Zvezde

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je večeras da svi trofeji vode "preko Crvene zvezde" i dodao da je sadašnji tim sastavljen da se "preživi".

"Svaki trofej mora da ide preko Crvene zvezde. Oni se pitaju... Nemoguće da su sve utakmice dobili slučajno. Da naglasim, nisu dobili slučajno, da ne bi bilo spinovanja. Igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odlično, imaju velike pobede, imaju sistem, uigrani su s trenerom, imaju kontinuitet. Svaka im čast na tome", rekao je Džikić odgovarajući na pitanje može li Partizan makar do jednog trofeja ove sezone.

Džikić je u intervjuu uživo agencije Beta odgovarao na pitanja s društvenih mreža, a da pitanje da li Zvezda može u Top8 Evrolige je rekao: "Ne bi me iznenadilo".

Na pitanje da li je mogla biti drugačija selekcija sadašnjeg tima Partizana, Džikić je odgovorio negativno.

"To je ispričana priča. Ne vidim da imamo gužvu na poziciji četiri, jedino ako neko misli da Novica Veličković ne treba da bude u Partizanu", rekao je Džikić.

Na pitanje da li ovaj tim Partizana ima budućnost ili je svrha preživeti, Džikić je odgovorio: "Da, ovo je tim da se preživi. Zato što je period oporavka ne može da bude jedna sezona. Činjenica da smo imali prošle sezone 11 drugih igrača. Menjaće se i naredne sezone. Nemamo dovoljno domaćih igrača koje možemo da dovedemo i ljudi moraju da shvate da više nismo prvi koji biraju - idu Zvezda, Mega, FMP, pa mi".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.