Džikić: Cedevita je najjača u regionu... Uz Crvenu zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: Cedevita je najjača u regionu... Uz Crvenu zvezdu

„Za nas je to utakmica kao i svaka druga, jer donosi dva boda“, rekao je strateg crno-belih

Dva uzastopna poraza u regionu, ali pobeda u Solnoku. To je učinak košarkaša Partizana u prethodnih osam dana.

Trener Parnog Valjka Aleksandar Džikić kaže da su Zagrepčani uz Crvenu zvezdu najjača ekipa u Jadranskoj ligi. Međutim, Cedevita se u poslednje vreme ozbiljno diže. Vezala je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pet pobeda.

Međutim, Grobari veruju da će se ponoviti prošlogodišnji scenario kada je Cedevita stradala u Hali Sportova.

"To je utakmica ko i svaka druga, svaka je važna, i donosi i odnosi isti broj bodova - tako razmišljamo od početka i to se neće menjati. Cedevita je vrlo ozbiljan tim, sa potpunom logističkom podrškom na svakom nivou, i fenomenalnim uslovima rada, sa mogućnostima poboljšavanja tima kad god je potrebno, što smo već videli. To je sasvim jasan pokazatelj šta im je cilj u ABA ove sezone. Oni imaju evroligaški sastav, uz Zvezdu najjači u ligi. Nama bi dosta pomogao pun Pionir i podrška svih, igračima to puno znači“, rekao je trener crno-belih Aleksandar Džikić.

Slično razmišlja i centar Uroš Luković

"Pred nama je utakmica protiv tima koji čine mnogo dobri igrači, kvalitetni i iskusni. Naša je obaveza da damo sve od sebe, da odigramo maksimalno borbeno i koncentrisano do kraja“, rekao je Luković.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.