Dženkins ponovo u Beogradu

Izvor: MVP.rs, 18.Sep.2015, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženkins ponovo u Beogradu

Amerikanac je iskoristio priliku da poseti svoj bivši klub.

Čarls Dženkins proveo je dve sezone u dresu Crvene zvezde Telekom i u tom periodu postao je neizbrisivi deo istorije kluba, kao član ekipe koja je osvojila tri trofeja u prethodnoj sezoni. Popularni Đenka nikada nije krio koliko se vezao za klub, navijače Crvene zvezde i Beograd.

Pripadnost crveno-belima, Srbiji (čiji će državljanin postati uskoro) i Beogradu je potvrdio u četvrtak, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je zbog administrativnih obaveza doputovao u Beograd. Iako je veći deo boravka proveo u Ambasadi Republike Italije, Dženkins je iskoristio priliku da poseti trening prvog tima, pozdravi se sa trenerom Dejanom Radonjićem, dojučerašnjim saigračima i upozna nove igrače Crvene zvezde.

Dženkins će naredne sezone nositi dres Emporio Armanija.

(foto: KK Crvena zvezda Telekom)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.