Dženkins ni reč o suđenju u Nišu, otkrio šta je razlog poraza Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženkins ni reč o suđenju u Nišu, otkrio šta je razlog poraza Zvezde!

Lazić i Beron imali su primedbe na sudijski kriterijum, ali Dženkins nije istog mišljenja.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana u Nišu rezultatom 85:84.

Produžecima je prethodila prava drama u finišu regularnog dela, "crveno-beli" su 30 sekundi pre kraja imali čak šest poena razlike, ali ekipa Andree Trinkijerija je uspela da meč odvede u produžetke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gde su na kraju i slavili.

Igrač Zvezde Čarls Dženkins ističe da za to odgovornost snosi čitava ekipa.

"Sami smo krivi. Imali smo plus šest na 30 sekundi pre kraja, trebalo je da ostanemo na istom kursu i dobijemo utakmicu. Ali sve što smo mogli da pogrešimo mi smo pogrešili. Nismo dobro komunicirali u odbrani, bili smo previše agresivni u lošem trenutku. Faul sviran Panteru na dva razlike bio je 50:50, ali bez obzira na to, takve greške, u tom trenutku, ne smeju da se prave. Imali smo pobedu u rukama", smatra Amerikanac, prenosi Sportski žurnal.

Pojedini igrači Zvezde kritikovali su sudijski kriterijum u finalu, ali Dženkins očigledno smatra da je razlog poraza loša igra njegovog tima u završnici.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ognjen Jaramaz: Lider iz senke

Izvor: Danas, 18.Feb.2020

U krajnje uzbudljivom finalu Kupa Radivoja Koraća, odigranog u Nišu, u kojem košarkaši Crvene zvezde na 35 sekundi do kraja regularnog dela nisu umeli da sačuvaju šest poena prednosti, crno-beli su u produžetku..

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.