Dženkins i naredne sezone u crveno-belom, ali...

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020, 15:51

Dženkins i naredne sezone u crveno-belom, ali...

Poznata sudbina ljubimca navijača?

Kako prenosi sve veći broj novinara dobro upućenih u košarkaška dešavanja širom Evrope, Čarls Dženkins će ipak napustiti Crvenu zvezdu nakon jedne sezone.

Popularnom "Đenki" je ovo treća epizoda u klubu sa Malog Kalemegdana, stigao je minulog leta iz Himkija i potpisao dvogodišnji ugovor.

Ipak, sve je manja verovatnoća da će ga odraditi do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kraja, kako je za njegove usluge interesovanje pokazao Olimpijakos.

Naime, Amerikanac sa srpskim pasošem je već razgovarao sa trenerom Jorgosom Barcokasom, sa kojim je sarađivao u Podmoskovlju i pregovori oko prelaska Čarlsa Dženkinsa u redove tima iz Pireja su u završnoj fazi.

Iskusni bek će tako, po svemu sudeći, karijeru nastaviti u crveno-belom, ali ne u Beogradu već u Pireju.

Barcokas je navodno tražio jednog kvalitetnog defanzivca na spoljnim pozicijama, Dženkinsa je dobro upoznao u Himkiju i sva je prilika da će ponovo sarađivati.

Ovaj 31-godišnji košarkaš nije imao najbolju sezonu u dresu Zvezde, u Evroligi je na 23 nastupa u proseku beležio 3,4 poena po meču, u ABA ligi je imao nešto bolji učinak od 6,4 poena po utakmici.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.