Džajić: Nismo mogli Pintu da dovedemo Mesija i Ronalda

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić: Nismo mogli Pintu da dovedemo Mesija i Ronalda

Dragan Džajić je pored mnogobrojnih obaveza, u društvu Miodraga Profe Radanovića i Dragana Miletovića, stigao i da isprati finiš utakmice kadeta Crvene zvezde i Rada.
Hodajući od pomoćnog terena iza južne tribine do službenog ulaza Marakane, praćen znatiželjnim pogledima zvezdaša, pristao je da odgovori na nekoliko pitanja posle rastanka sa trenerom Rikardom Sa Pintom.
(FOTO: I. Milutinović)
Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << će Crvena zvezda da postavi novog šefa stručnog štaba?
- Pokušaćemo da ubrzamo. Što pre, to bolje. To je ono što mogu za sada da vam kažem – odmereno, u svom stilu, počeo je razgovor legendarni predsednik Crvene zvezde.
Da li vas je iznenadio potez Portugalca?
- Jeste. Baš jeste…
Portugalac je okrenuo leđa u nevreme?
- Nije imao finansijske razloge za odlazak, sve je po tom pitanju bilo na vrhunskom nivou. Morao je da shvati da ne možemo da mu dovedemo Ronalda i Mesija, u tom slučaju tim može da vodi i naš navijač Mirko „Italijan“. Nećemo sada više o tome. Imali smo korektan odnos. Žao mi je, ali moramo da nastavimo dalje. Sa Pinto je već prošlost, okrećemo se budućnosti.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DŽAJIĆ: Nismo mogli Pintu da dovedemo Mesija i Ronalda

Izvor: Kurir, 21.Jun.2013

Morao je da shvati da ne možemo da mu dovedemo Mesija i Ronalda, u tom slučaju tim može da vodi i naš navijač Mirko Italijan - rekao je prvi čovek crveno-belih..BEOGRAD - Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda, Dragan Džajić, razočaran je odlukom portugalskog stručnjaka Rikarda Sa Pinta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.