Džajić, Matić i Petrović igraju za Ubljane

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić, Matić i Petrović igraju za Ubljane

Humanitarna utakmica „Naši protiv naših”, u kojoj će, između ostalih, igrati i bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i fudbaler Čelzija Nemanja Matić, odigraće se u subotu u Ubu.
(FOTO: D. Žarković)
Sav prihod namenjen je sanaciji dečijeg vrtića u Ubu oštećenom u majskim poplavama.
Ekipa domaćeg zonaša Jedinstva igraće protiv fudbalera koji su nekada igrali za taj klub.
Predvode ih počasni građanin Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Džajić, koji je rođen u Ubu, kao i reprezentativci Srbije Nemanja Matić iz Čelzija i Radosav Petrović, prvotimac turskog Genčlerbirligija, takođe Ubljani.
Utakmica se igra u subotu od 16 časova, a ulaznice koštaju 100 dinara
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Poplave

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Džajić, Matić i Petrović igraju za Ubljane

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2014

Humanitarna utakmica "Naši protiv naših", u kojoj će, između ostalih, igrati i bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i fudbaler Čelzija Nemanja Matić, odigraće se u subotu u Ubu. ..Dragan Džajić.. ..Sav prihod je namenjen sanaciji dečijeg vrtića u Ubu oštećenom u majskim poplavama... ..Ekipa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.