Džajić: Luković uskoro u Beogradu

Izvor: B92, 11.Dec.2013, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić: Luković uskoro u Beogradu

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić potvrdio je da 'crveno-beli' žele da angažuju svog bivšeg igrača Aleksandra Lukovića i da on uskoro dolazi na pregovore.

Luković od 2010. godine brani boje Zenita iz Sankt Peterburga, ali već neko vreme nije u prvom planu kod trenera Lučana Spaletija.

Klub iz Ljutice Bogdana već je tokom leta pokušao da dogovori dolazak Lukovića, ali do dogovora nije došlo, međutim Džajić sada ističe da je od prvog čoveka Zenita >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobio obećanje da se založi za povratak svog imenjaka na Marakanu.

Videćemo kakav je stav trenera Spaletija, logično je da on proceni da li mu je Luković potreban za nastavak sezone“, istakao je Džajić.

Na pitanje da li je optimista po pitanju Lukovićevog dolaska, predsednik Zvezde je rekao:

Verujem da će se sve završiti kako se nadamo, ne krijemo da želimo da se pojačamo Lukovićem. Pita se Zenit. Dođemo li u situaciju da ostane samo na Lukovićevoj želji, mislim da neće biti problema“.

Lukoviću ugovor sa Zenitom ističe u junu 2014. godine i male su šanse da ostane do tada u Sankt Peterburgu.

Luković je boje Crvene zvezde branio od 2002. do 2006. godine, a u redove ’crveno-belih’ je stigao iz Sloge iz Kraljeva. Iz Ljutice Bogdana je prešao u Udineze, a od 2010. godine je igrač Zenita, za koji je odigrao 40 utakmica i postigao jedan gol.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džajić: Luković uskoro u Beogradu

Izvor: B92, 11.Dec.2013

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić potvrdio je da 'crveno-beli' žele da angažuju svog bivšeg igrača Aleksandra Lukovića i da on uskoro dolazi na pregovore...Luković od 2010. godine brani boje Zenita iz Sankt Peterburga, ali već neko vreme nije u prvom planu kod trenera Lučana Spaletija...Klub...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.