Džajić: Do titule uz mnogo rada

Izvor: B92, 10.Jan.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić: Do titule uz mnogo rada

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić smatra da predstojeća polusezona nije sudbonosna, ali je obećavajuća jer ekipa može da osvoji titulu posle šest godina.

"Crveno-beli" su uprkos velikim problemima unutar kluba drugoplasirani nakon završetka jesenjeg dela prvenstva, sa samo bodom zaostatka za Partizanom.

"Misli su nam okrenute samo prema jednom cilju, a to je osvajanje titule, do čega ćemo doći uz mnogo rada i odricanja", rekao je Džajić.

Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde su se okupili pred početak priprema za prolećni deo prvenstva, a na prozivci trenera Slaviše Stojanovića pojavilo se 34 igrača.

"Mnogo igrača može da ode ali mislim da će ostati oni koji su bitni za ekipu. Međutim, onaj ko remeti atmosferu u ekipi, slobodan je da ide", naveo je Džajić.

Prema njegovim rečima, nigerijski napadač Abiola Dauda želi da ostane u klubu.

"Stvorila se atmosfera koja ne odgovara ni njemu ni Zvezdi. On nije znao za ponudu koju smo dobili, za sada je tu, trenira i ja ga veoma cenim kao igrača", dodao je predsednik Crvene zvezde.

Kada je reč o pojačanjima, Džajić je naveo da klub i dalje čeka razjašnjenje statusa Aleksandra Lukovića u Zenitu iz Sankt Peterburga.

"Luković je želja, čekaćemo ga i videćemo šta će biti. A ako ne dođe on, doći će neko drugi. Znamo gde treba da se pojačamo", rekao je Džajić.

Fudbaleri Crvene zvezde pripreme će obaviti u Beogradu i Sloveniji a prolećni deo sezone počeće krajem februara utakmicom protiv Javora, u 16. kolu Jelen Superlige.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džajić: Do titule uz mnogo rada

Izvor: B92, 10.Jan.2014

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić smatra da predstojeća polusezona nije sudbonosna, ali je obećavajuća jer ekipa može da osvoji titulu posle šest godina..."Crveno-beli" su uprkos velikim problemima unutar kluba drugoplasirani nakon završetka jesenjeg dela prvenstva, sa samo bodom zaostatka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.