Dve sjajne vesti za Milojevića pred put u Minhen, ali i jedna zabrinjavajuća!

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve sjajne vesti za Milojevića pred put u Minhen, ali i jedna zabrinjavajuća!

Euforija kod navijača Crvene zvezde polako dolazi do vrhunca. Počinje elitno fudbalsko takmičenje,a crveno-beli su ponovo deo karavana.
Kvota u MaxBetu na nerešen ishod Bajerna i Crvene zvezde je 10,0
Marko Marin i Ričmond Boaći spremni su za premijeru u Ligi šampiona! Kapiten i centarfor su juče odradili trening punim intenzitetom, uspešno prošli najbolji test i biće aduti trenera Vladana Milojevića u Minhenu.
Sve je prošlo odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na treningu, spreman sam za utakmicu sa Bajernom – potvrdio je Marko Marin.
Za razliku od Marina i Boaćija, neizvesno je učešće Marka Gobeljića. Desni bek ima problem sa zadnjom ložom, pa je juče samo lagano trčao. Pod upitnikom je da li će da bude spreman za utakmicu, ali se očekuje da sutra bude među putnicima za Minhen.
U slučaju da Gobeljić ne bude u stanju da igra, Crvena zvezda neće imati klasičnog desnog beka na terenu. Tu poziciju bi pokrio Miloš Degenek, koji je u delu karijere bio u takvoj ulozi u reprezentaciji Australije.
Potpuni oporavak Boaćija stavlja ispred Milojevića i dilemu da li da od prvog minuta na Alijanc areni u špicu računa na njega ili Pavkova, dok Tomane nema pravo igre zbog crvenog kartona protiv Jang bojsa.

The post Dve sjajne vesti za Milojevića pred put u Minhen, ali i jedna zabrinjavajuća! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Šta je Kovač spremio za Zvezdu...

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2019

Sutra startuje nova sezone Lige šampiona utakmicama u grupama E, F, G i H. Nas najviše interesuje utakmica koja pada u sredu, između minhenskog Bajerna i Crvene zvezde. Teško da su crveno-beli mogli da zamisle teže gostovanje na startu, međutim to će ujedno biti i pravi test mogućnosti izabranika...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.