Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jun.2023, 07:30

Duško Ivanović izjavio da je njegova ekipa iskoristila prednost domaćeg terena: Sledeća utakmica će biti najteža u seriji

Početna » Sport » Duško Ivanović izjavio da je njegova ekipa iskoristila prednost domaćeg terena: Sledeća utakmica će biti najteža u seriji


V. N.18.06.2023. 23:58

Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport
Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je po završetku treće utakmice finalne serije ABA lige u kojoj je njegov tim pobedio Partizan (91:78) da su crveno beli iskoristili prednost domaćeg terena.
Na neobično >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kratkoj konferenciji za medije posle ovako važnog duela dva najbolja srpska kluba, novinari nisu imali puno pitanja za Ivanovića.
– Iskoristili smo prvu utakmicu na našem terenu. Naš pristup je bio drugačiji, imali smo agresivnost u odbrani koja nas je krasila tokom cele sezone– rekao je trener crveno-belih.
On je dodao da njegov tim podiže formu u finalnoj seriji.
– Iz utakmice u utakmicu igramo pomalo bolje. Znamo da će četvrta utakmica biti najteža u seriji – izjavio je Ivanović.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Sport



Naslovna strana
Naslovna strana za 19. jun 2023.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.
– Marko Vidojković, pisac



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

ABA liga kažnjava Zvezdu i Partizan

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2023

​Odigran je i treći meč finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, gdje su "Crveno-bijeli" upisali pobjedu od 91:78, čime su i smanjili u seriji na 2:1. Tako su došli i do idućeg susreta, koji će biti takođe u "Pioniru", ali, pomalo i ispražnjenom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.