Duško Ivanović: Zvezda je najtalentovanija ekipa u Evropi

Izvor: B92, 17.Jan.2024, 18:25

Duško Ivanović: Zvezda je najtalentovanija ekipa u Evropi

Košarkaši Baskonije u sredu od 19 sati biće gosti Crvene zvezde u 22. kolu Evrolige.

Baskonija u Beograd stiže sa Duškom Ivanovićem, trenerom koji je ovu sezonu počeo na klupi crveno-belih, da bi potom raskinuo saradnju sa timom sa Malog Kalemegdana i vratio se u Vitoriju.

"Srećan sam što se vraćam u Beograd. Bio sam u odličnom timu, sa divnom publikom. Imam mnogo prijatelja u tom gradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaista sam srećan što se vraćam tamo, iako ćemo patiti tokom meča. Crvena zvezda ima najtalentovaniji tim u Evropi", rekao Ivanović.

Zvezda neće moći da računa na Nemanju Nedovića, ali iprobelama sa povredama ima i španski tim, u kome neće niti Krisa Čioze.



"Njegova povreda je velika poteškoća za nas i videćemo kako ćemo to da rešimo tokom utakmice. Gledamo ka tršištu, ali sada smo u ovoj situaciji koji ne možemo lako da promenimo. Kodi Miler Mekintajer će morati da igra više na ovoj poziciji, ostali igrači će isto morati da daju više nego do sada. Nemamo drugo rešenje“,
rekao je Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZVEZDA JE NAJTALENTOVANIJI TIM U EVROPI": Ivanović se oglasio pred povratak u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024

Očekuje se spektakl....Košarkaši Baskonije u sredu od 19 sati biće gosti Crvene zvezde u 22. kolu Evrolige. Baskonija u Beograd stiže sa Duškom Ivanovićem, trenerom koji je ovu sezonu počeo na klupi crveno-belih, da bi potom raskinuo saradnju sa timom sa Malog Kalemegdana i vratio se u Vitoriju...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kada i gde možete da gledate utakmicu Crvene zvezde i Baskonije u Evroligi?

Izvor: Danas, 18.Jan.2024, 08:12

Crvena zvezda, koja ne može da se osloni na Nemanju Nedovića i Nikolu Topića jer su povređeni, dočekuje Baskoniju u 22. kolu košarkaške Evrolige.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.