Duško Ivanović: Možemo da osvojimo ABA ligu – ne sme da bude sumnje

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 22:26

Duško Ivanović: Možemo da osvojimo ABA ligu – ne sme da bude sumnje

Duško Ivanović, trener Crvene zvezde, razgovarao je sa novinarima nakon "večitog" derbija.

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Partizana u drugom meču finala ABA lige.

Duško Ivanović se nakon meča pojavio na konferenciji za medije.

"Čestitke Partizana iskoristli su prednost domaćeg terena i vode 2-0, a mi smo igrali bolje u prvom poluvremenu i imali smo šanse da pobedimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmicu i mislim da smo pomogli Partizanu sa nekim promašajima i sa padom u odbrani u drugom poluvremenu, ali dobro, igra se do tri i idemo na naše teren i to ne menja naš filing da možemo da pobedimo i osvojimo ABA ligu", rekao je Duško Ivanović.

Usledio je neki komentar na Ivanoviću koji ga naljutio.

"Da idem ja? Imajte malo respekta prema meni, ja imam respekta prema vama. Recite sada još nešto slobodno", pobesneo je Ivanović.

Nakon toga je postavljeno pitanje treneru Crvene zvezde.

"Nama je večeras falio taj dobar završetak, imali smo par promašenih zicera i zaboravili da utakmica traje 40 minuta", kaže Zvezdin trener

Šta uliva dozu samopouzdanja?



"Verujem igračima, strašno im verujem i znam kako igraju i znam da možemo da pobedmo Partizan i to iskreno mislim. Ako neko hoće da osvoji titulu on ne sme da ima sumnju ni ja ni moji igrači i mi ni nemamo sumnju",
poručio je crnogorski stručnjak.

Šta će biti cilj za sledeći utakmicu, na šta ide fokus?

"Mislim da se dosta dobro poznajemo i igrali smo već sedam utakmica i neki sitni detalji će odlučiti utakmicu,a sad da ne ulazimo u detalje i sigurno ćemo nešto promeniti i mi i Partizan kako bi bilo bolje"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.