Dubočica dovela četiri pojačanja pred početak nove sezone

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2020, 09:10

Dubočica dovela četiri pojačanja pred početak nove sezone

Desni bek Miljan Erić, doskorašnji rukometaš Crvene zvezde, nekadašnji pivot niškog Železničara Vladimir Ristić, Luka Radović iz zrenjaninskog Proletera i Leskovčanin Marko Radulović, četiri su pojačanja u Rukometnom klubu Dubočica. Ekipa iz Leskovca okupiće se početkom avgusta na pripremama za novu sezonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Takičenje u ARKUS ligi prekinuto je zbog virusa korona, a Dubočica je zauzela 5. mesto, što je najbolji plasman u istoriji kluba. Kako kažu u upravi, nastaviće istim tempom, a kako bi spremno dočekali narednu sezonu, doveli su 4 pojačanja. Iz stare ekipe jedino neće igrati Ilija Stanković.

Miljan Erić dolazi iz Crvene zvezde, igra na poziciji desnog beka, a nastupao je još za Metalac, Bačku Palanku, Inđiju, Proleter i Mokru Goru. Pored njega, dres leskovačke Dubočice obući će i Luka Radović, nekadašnji igrač Proletera iz Zrenjanina, koji je nastupao i za Sutjesku, kragujevački Radnički, Spartak, Vojvodinu i Šamot.

Poziciju pivota u leskovačkoj ekipi pojačaće Vladimir Ristić, koji dolazi iz Bele Palanke, a nastupao je još i za Aleksinac i niškog "Želju".

Četvrti igrač koji će upotpuniti tim za sledeću sezonu je Marko Radulović, igrač leskovačkog rukometa, kažu u klubu, povratnik je iz Mačve iz Bogatića, a nastupao je i za Partizan.

U formiranju ekipe za narednu sezonu, obavljeni su razgovori sa svim igračima koji su nastupali u prethodnoj godini, sem Ilije Stankovića, koji zbog privatnih planiranih aktivnosti prestaje da igra rukomet, dok su ostali igrači izrazili želju ostanka u klubu. U cilju podizanja kvaliteta ekipe i osveženja u svim linijama, klub će biti jači za 4 igrača - kažu u klubu.

Pregovori se vode i sa još 2 igrača, ali u klubu ne navode njihove pozicije, niti o kome je reč, ali kažu da će se o tome oglasiti nakon razgovora.

U pregovorima smo sa još dva igrača, ali ćemo o rezultatima razgovora, sportsku javnost obavestiti naknadno. To bi zapravo bio i završetak formiranja ekipe - kažu u klubu.

Ekipa će se na pripremama okupiti početkom avgusta, a nova sezona pomerena je i počeće 19. septembra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.