Društvene mreže “gore“, ali iz agencije tvrde: Mbakve i Volters su daleko od Zvezde

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Društvene mreže “gore“, ali iz agencije tvrde: Mbakve i Volters su daleko od Zvezde

Crvena zvezda već dugo vaga i pokušava da dođe do najboljeg rešenja, ali ima dosta prepreka koje stoje na putu realizacije ovih transfera koji bi, bez sumnje, podigli ekipu ali i ambicije na još viši nivo

Već dugo navijači Crvene zvezde čekaju da vide ko će biti nova pojačanja košarkaškog kluba u sezoni u kojoj će šampion Jadrana i Srbije imati velika iskušenja u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evroligi. Imena se svakoga dana pojavljuju na društvenim mrežama, a poslednja koja su veoma aktuelna su Trevor Mbakve i Nejt Volters.

Ipak, MOZZART Sportu je rečeno da dogovora sa Crvenom zvezdom oko Mbakvea nema, te ističu da je Volters trenutno igrač Denver Nagetsa.

.

Mbakve je, uprkos špekulacijama u španskim medijima da je transfer propao zbog povrede kolena, prema navodima menadžerske agencije potpisao za Unikahu.

Kad je u pitanju Volters, sve zavisi od toga da li će sačuvati mesto u Denveru. U Zvezdi su više nego zainteresovani, ali se igrač i njegovo okruženje nadaju ostanku u NBA ligi. Naravno, ako Volters sačuva status u najboljem takmičenju na svetu, crveno-beli nemaju čemu da se nadaju.

Inače, Mbakve igra na poziciji krilnog centra, visok je 207 centimetara, ima 27 godina i u karijeri je do sada igrao za Romu, Bamberg i Makabi Tel Aviv. Volters ima 25 godina, visok je 193 centimetra, najbolje se snalazi na mestu plejmejkera, a igrao je za Milvoki, Nju Orleans, Grand Rapids (NBDL) i Bešiktaš.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.