Druga titula odbojkaša Radničkog

Izvor: Politika, 26.Apr.2010, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga titula odbojkaša Radničkog

BEOGRAD – Odbojkaši kragujevačkog Radničkog osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su u Beogradu, u četvrtom meču finalne serije plej ofa savladali domaću Crvenu zvezdu sa 3:1 (25:19, 35:33, 22:25, 25:22) i istim rezultatom u pobedama potvrdili naslov koji su osvojili i prošle godine.

Odbojkaši Radničkog napravili su brejk u četvrtoj utakmici finalne serije i potpuno zasluženo ostvarili ne samo trijumf u >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ovoj utakmici, nego su osvojili i drugu titulu državnog prvaka u svojoj istoriji.

Junak utakmice, koja je obilovala sa dosta preokreta i velikim uzbuđenjima bio je Konstatin Čupković, koji je sa 37 poena bio enigma za domaće igrače.

Utakmica je odigrana u sportskom centru Šumice, pred oko 1.000 gledalaca, a sudili su Goran Gradinski i Boris Kolarević.

Crvena zvezda: Stefanović 1, Jakovljević 6, Ćulafić, Pajić 2, Bojović 11, Koprivica, Milutinović, Mitić, Terzić 12, Dokić 23, Rašić 11, Vujić

Radnički: Petković 3, Jovanović , Radović , Ivović 5, Čupković 37, Ilić 3, Janko Ivović, Čedić, Maksimović 8, Opačić, Pantelić, Stevanović 8.

Tanjug

[objavljeno: 25/04/2010]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.