Druga mladost kralja veterana Predraga Sikimića, u leđa mu gledaju Defo, Sise i Huntelar!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga mladost "kralja veterana" Predraga Sikimića, u leđa mu gledaju Defo, Sise i Huntelar!

Iskusni fudbaler pokazuje da su godine samo broj.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić igra možda i svoj najbolji fudbal u karijeri.

Sa punih 37 godina redovno rešeta protivničke mreže u dresu slovenačkog prvoligaša Tabor Sežane, a do sada je upisao čak 11 golova od početka sezone.

Na svojevrsnoj "listi veterana" (fudbalera starijih od 34 godine) Sikimić je prvi na svetu, iza sebe je ostavio velika fudbalska imena poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Džermejna Defoa, Papisa Sisea, Klasa Jana Huntelara...

"Defo, Sise, Huntelar... Pa to je fenomenalan podatak. Eto, imam priliku da oborim i ja neki rekord. Možda nije najjača, ali prva liga je prva liga, zaista prija taj podatak. Godine mi stvarno ne znače ništa, igraću dokle god budem mogao da dam 100 posto od sebe. Treba imati tu strast, ako budem mogao trčaću do četrdesete", kazao je iskusni napadač u intervjuu za portal Mocart sport.

"Stvarno uživam u Sežani, već sada sam postigao tri puta više golova nego što su očekivali, tako da smo svi zajedno prezadovoljni. Od početka sezone sam igrao sve mečeve u prvenstvu, samo jednom sam zamenjen i to zato što sam osetio bol, pa sam zatražio izmenu. Dobio sam sedam dana odmora, do kraja sezone nam je ostalo još pet kola i želim da nastavim seriju golova. Da sam recimo u Olimpiji, u ovoj formi bih verovatno postigao 17-18 golova, ali ne opterećujem se time. Igrali smo u prošlom kolu protiv njih, oni se bukvalno otimaju ko će da izvede jedanaesterac, ja nisam takav", priznao je on.

Čitav intervju možete pročitati na portalu Mocart sport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.