Drizić: Robi je hrabar

Izvor: S media, 22.Jan.2011, 02:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drizić: Robi je hrabar

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde, Miloš Drizić, bio je gost nekadašnjih saigrača, Roberta Prosinečkog, Žarka Đurovića i Slobodana Marovića.

Trojac koji će sa klupe predvoditi crveno-bele u prolećnom delu sezone, proveo je ugodne trenutke sa Drizićem prisećajući se vremena kada su pod komandom Dragoslava Šekularca osvojili duplu krunu.

Isah: Adi, nauči srpski ili dajem otkaz

Neplanirano pojačanje za Crvenu zvezdu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Sneg odložio meč sa Sutjeskom

- U poslednjih 20 godina video sam Robija dva puta, zato nisam propustio da ga posetim u Crnoj Gori. Obradovao sam se i što sam video Žarka Đurovića, a planiram da se vidim sa Goranom Jurićem, samo njega iz naše generacije nisam viđao poslednjih dvadesetak godina - kaže Drizić.

Nekadašnja Zvezdina "petica" smatra da je dolazak Prosinečkog na klupu pun pogodak.

- Poseduje znanje, hrabar je, ne koristi se improvizacijama. Stariji sam od Robija deset godina, imao je i kao mlađani fudbaler veliko srce. Ko kaže da nekadašnji asovi ne mogu da ostvare uspehe na početku trenerske karijere? Pogledajte samo Piksija, odmah je pokorio Japan. Nema pravila - dodao je Drizić.

(Foto: Sportski žurnal)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.