Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinčić: Nisam povrijedio Jovičića, rekao mi je

Fudbaler Čukaričkog Nikola Drinčić kaže da nije bilo namjere da startom povrijedi kolegu iz Crvene zvezde Branka Jovičića.

"Ja se borim za sebe kao i svako drugi, borim se da moj klub pobedi kao i drugi. U tome uvek ima startova i ja sam lomio nogu i sâm. To je sve žar borbe i želja za pobedom. Posle utakmice kada sam čuo da je Jovičić povređen, pozvao sam ga da mu se izvinim jer nije bilo namere, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vec u žaru borbe… On mi je rekao da ga nisam ja povredio, već se povredio prilikom nekog drugog starta. Za svoj klub za koji igram, za sebe i drugove uvek ću dati i više od maksimuma jer tako igram", izjavio je Drinčić za zvanični sajt Čukaričkog.

Zvezda će pet nedjelja biti bez Jovičića, a doveden je Srđan Mijailović.

Jovičić je karijeru počeo u Borcu iz Čačka iz koga se 2014. preselio u Amkar iz Perma. U julu ove godine potpisao je ugovor sa crveno-bijelima do ljeta 2020. i u uvodnoj fazi sezone bio jedan od najboljih u Milojevićevom timu.

(Sportklub.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Drinčić: Jovičić mi rekao da ga nisam ja povredio

Izvor: N1 televizija, 08.Avg.2017

Fudbaler Čukaričkog Nikola Drinčić kaže da nije bilo namere da startom povredi kolegu iz Crvene zvezde Branka Jovičića..."Ja se borim za sebe kao i svako drugi, borim se da moj klub pobedi kao i drugi. U tome uvek ima startova i ja sam lomio nogu i sâm. To je sve žar borbe i želja za pobedom....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.