Drama u finalu, Zvezdi titula!

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u finalu, Zvezdi titula!

Sjajan meč odigran u borbi za titulu prvaka Srbije, crveno-beli slavili posle prave drame!

Novi šampion Srbije u juniorskoj konkurenciji je ekipa Crvene zvezde mts, koja je u veoma uzbudljivom finalu, posle produžetka savladala domaći tim Mega Bemaksa sa 84:82 (73:73 u regularnom toku).

Finale je odigrano u beogradskoj dvorani ''Mega Factory'', pred oko 600 gledalaca, čovek odluke je Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Paunović, koji je poentirao uz zvuk sirene, a osim toga bio i najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 31 poenom.

Međutim, veoma važnu ulogu odigrao je i Lakić, koji je ušao u igru posle tajm-auta, pri vođstvu Mege od 77:73 u produžetku.

Do kraja je postigao dve trojke i uz pomenutog Paunovića, kao i Tomaševića (20 poena) je najzaslužniji za ovakav epilog.

Zvezdi je ovo sjajna uvertira i za završni turnir Evrolige, koji je na programu za deset dana u dvorani ''Aleksandar Nikolić''.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda košem u poslednjoj sekundi osvojila titulu prvaka Srbije

Izvor: B92, 06.Maj.2018

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka države u juniorskoj konkurenciji pobedom nad Megom 84:82 (73:73) posle dramatične završnice meča i produžetka.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.