Drakonska kazna za Ognjena Koromana

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2020, 16:41

Drakonska kazna za Ognjena Koromana

Trener FK Smederevo 1924 kažnjen je zbog neprimerenih izjava koje je nedavno davao preko drštvenih mreža Disciplinksa komisija Fudbalskog saveza Srbije drakonski je kaznila Ognjena Koromana zbog nedavnih izjava. Kako "Novosti" saznaju šef stručnog štaba FK Smederevo 1924 suspendovan je na šest meseci zbog davanja neprimerenih izjava. Ognjen Koroman je nedavno imao verbalnu raspravu sa FK Crvena zvezda kada je prvi izneo stav o klubu za koji je igrao u dva navrata, a u svojim izjavama potkačio je i Fudbalski savez Srbije.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Koroman suspendovan na šest meseci

Izvor: RTS, 28.Maj.2020

Nekadašnji reprezentativac Ognjen Koroman, trenutno trener Smedereva, kažnjen je sa šest meseci suspenzije. . Kako je Tanjugu potvrđeno u Fudbalskom savezu Srbije, Disciplinska komisija kaznila je Koromana zbog neprimerenih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.