Dragović: Možemo da ostvarimo dobar rezultat u LŠ

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 20:26

Dragović: Možemo da ostvarimo dobar rezultat u LŠ

Aleksandar Dragović izjavio je da je kapitenska traka "crveno-belih" čast i privilegija i pozvao navijače da na vreme obezbede Premijum sezonske karte

Crvena zvezda je sinoć u prvom kolu Superlige Srbije na svom terenu pobedila Vojvodinu rezultatom 5:0.

"Crvena zvezda je mnogo porasla u odnosu na prošlu godinu, dosta toga se promenilo, medjutim i dalje nam najviše znači podrška sa tribina. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Navijači su naš 12. igrač, uvek stoje iza nas i hvala im na tome. Kada igramo na punoj Marakani, osećamo da možemo da se nosimo i sa najjačim protivnicima. Zbog toga sam se zajedno sa još nekoliko saigrača uključio u kampanju za Premijum sezonske karte, a uskoro ćete saznati i o čemu je reč", istakao je Dragović za zvanični sajt kluba.

On će sa kapitenskom trakom na ruci predvoditi "crveno-bele" u narednim izazovima.

"Kapitenska traka Crvene zvezde je čast i privilegija, ali moram da napomenem da mi je najbitnija ekipa. Radi se o sjajnoj grupi momaka, koji zajedno sa istim ciljem izlaze na teren, a to je da prikažu dobru igru i zabeleže pobedu, drago mi je što sam deo ovog tima", rekao je Dragović.

Dragović je naveo da Crvena zvezda može da ostvari dobar rezultat u Ligi šampiona.

"Igramo odlično, fenomenalno izgledamo na terenu. Mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat u LŠ, ali moramo da idemo iz utakmice u utakmicu, razmišljamo samo o našoj igri i dajemo maksimum, kako bismo naše navijače učinili srećnim. Imamo potencijal da prodjemo grupu, ali je rano govoriti sada o tome, očekuju nas mečevi u prvenstvu, kao i žreb za najkvalitetnije evropsko takmičenje, koje svi sa nestrpljenjem isčekujem", dodao je kapiten Crvene zvezde..

Dragović je izjavio da se sjajno uklopio u sistem rada novog šefa stručnog štaba Baraka Bahara.

"Saradnja sa Baharom izgleda odlično, verujem da se to vidi i na terenu. Prija nam ovaj stil igre, koji uključuje visok presing, što govore i rezultati. Nadam se da ćemo nastaviti da dajemo maksimum i postižemo što više golova za naše navijače. Možemo mnogo da napredujemo, bićemo još bolji i snažniji, zato pozivam zvezdaše da obezbede Premijum sezonske karte i uživaju u utakmicama tokom cele godine", zaključio je Dragović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.