Dragan Džajić za Radio Beograd: Neka pobedi bolji, ostajemo prijatelji

Izvor: RTS, 01.Okt.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Džajić za Radio Beograd: Neka pobedi bolji, ostajemo prijatelji

Dragan Džajić uoči utakmice Crvene zvezde i Olimpijakosa očekuje super spektakl dva prijateljska kluba i čestita 95. rođendan Radio Beogradu.
"Ovo su dva prijateljska kluba. Naši navijači gaje odlične odnose sa navijačima Olimpijakosa, ali videćemo šta će biti na terenu", ističe Džajić.

"Prijateljstvo treba da ostane, da bude fer i sportski, a Crvena zvezda će pokušati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da pobedi ovu utakmicu, jer predstoje i sledeći susreti. Crvena zvezda gaji nadu da će uspeti da prođe prvi krug Lige šampiona, a za to nam je potrebna pobeda večeras protiv Olimpijakosa."
"Ne bih izdvajao ni jedan tim u našoj grupi. Naravno, svi titmovi u Ligi šampiona su jaki, ali Crvena zvezda ima svoje adute, igra pred svojim navijačima. Kao što ćemo pokušati večeras da pobedimo Olimpijakos, tako ćemo pokušati da u Beogradu pobedimo i Bajern i Totenhem."
"To je lepo zaista su veliki prijatelji, ali Crvena zvezda i fudbaleri na terenu moraju igrati jednu veoma bitnu utakmicu. Neka pobedi ko je bolji, a da atmosfera bude prijateljska bez incidenata. Nadam se da će sve proteći u odličnoj atmosferi, a neka pobedi ko bude bolji."
"Čestitam jubilej 95 godina Radio Beogradu, koji će i večeras prenositi jednu veliku utakmicu. Reporteri Radio Beograda su vrhunski u svom poslu. Mnogo su kroz istoriju doprineli da fudbal bude popularan. Želim vam da sportske radio emisije i prenosi uvek budu popularni", zaključuje zvanično najbolji fudbaler srpskog fudbala Dragan Džajić.
Radio prenos utakmice na prvom progarmu Radio Beograda počeće u 20 časova i 55 minuta, a reporteri su Vlade Radičević i Milan Bigović.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.