Dovoljno je da vodiš Zvezdu i imaćeš posao u Belgiji: Čedomir Janevski trener Muskrona!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dovoljno je da vodiš Zvezdu i imaćeš posao u Belgiji: Čedomir Janevski trener Muskrona!

Makedonski stručnjak ima solidnu reputaciju u PRO ligi, jer je dugo radio u stručnom štabu Briža

Belgija je definitivno postala obećana zemlja za bivše trenere Crvene zvezde. Standard iz Liježa odlučio se da poverenje ukaže Slavoljubu Muslinu, Aleksandar Janković ima iza sebe skoro pa savršenu sezonu u Mehelenu, a pred novim izazovom je Čedomir Janevski...

Makedonski stručnjak potpisao je ugovor sa Muskronom, objavio je taj belgijski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klub na zvaničnom sajtu.Iako je tokom mandata u Ljutice Bogdana ostavio loš utisak Janevski ima sasvim solidnu reputaciju u Belgiji.

Bio je dugogodišnji pomoćnik Solida u Brižu, radio je u stručnom štabu Genta, dok je samostalno vodio Mons. Bio je u selektor Makedonije tokom kvalifikacija za Mundijal u Brazilu. Nije napravio veliki uspeh, ali je uspeo da pobedi Sinišu Mihajloviću u Skoplju i tako udalji Orlove od cilja.

Muskron je prethodnu sezonu u Belgiji završio na 13.mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.