Doneo titulu, pa sada navija sa istoka

Izvor: Prva.rs, 12.Avg.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doneo titulu, pa sada navija sa istoka

Punih sedam godina navivači Crvene zvezde čekali su titulu. Doneo ju je slovenački stručnjak Slaviša Stojanović , ali to nije bilo dovoljno da ostane na klupi tima sa Marakane. Sam jer priznao da je nevoljno otišao iz Zvezde. Da sa novom upravom nije u dobrim odnosima, govori i činjenica da je prvi meč u novom šampionatu protiv niškog Radničkog i proslavu titule gledao sa istočne tribine. Verovatno ga iz Zvezde niko i nije pozvao na slavlje. Ipak navijači cene njegov rad i uspeh.   

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Doneo je Zvezdi titulu posle šest sezona, klub ga je zaboravio, ali je došao na Marakanu da gleda svoj tim! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2014, 13:14

Slaviša Stojanović je i pored ne tako lepog rastanka sa ljudima sa ljudima iz Crvene zvezde došao na prvu utakmicu kluba u novoj sezoni *Slovenac je meč sa Radničkim iz Niša, interesantno, posmatrao sa istočne tribine. Neki navijači se i dalje ponose njim ..Foto: Marko Todorović..Foto: Tanjug/Jaroslav...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.