Donald stigao Kadua!

Izvor: Mondo, 07.Mar.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donald stigao Kadua!

Holanđanin uskoro postaje stranac sa najviše nastupa za Crvenu zvezdu.

Gostovanje Crvene zvezde u Novom Sadu ostaće u lepom sećanju Mičelu Donaldu.

Ne samo zbog pogotka koji je postigao već u 2. minutu, već i zato što je stigao Kadua po broju nastupa za crveno-bele, pa bi u nedelju, kada na stadion Rajko Mitić dolazi Napredak, mogao da postane stranac sa najviše utakmica u istoriji kluba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
I Brazilac i Holanđanin po 104 puta nosili su dres Crvene zvezde u zvaničnim utakmicama, s tim da je Kaduu za to bilo potrebno četiri godine, a Donaldu nepune tri.

Na trećem mestu je Damijen Le Talek, kojem je utakmica u Novom Sadu bila 92, a iza njega Aval Isah sa 80 nastupa.

Podsetimo, Donald je u Zvezdu stigao avgusta 2015. godine. U međuvremenu je postao i prvi stranac kapiten u istoriji kluba.

Njegov ugovor sa crveno-belima ističe po završetku sezone. Tokom zime nije prihvatio ponudu da ga obnovi, ali je nedavno izjavio da bi to moglo da se promeni i da ostane u Zvezdu i za narednu sezonu...

Računajući po takmičenjima, Donald je u Superligi odigrao 76 utakmica, u Kupu Srbije 7 i na međunarodnoj sceni 21. Postigao je 13 golova, što i nije njegov posao imajući u vidu da igra zadnjeg veznog.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.