Donald pronašao klub

Izvor: Mondo, 21.Jun.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donald pronašao klub

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde karijeru nastavlja u Turskoj.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Jedan od kapitena Crvene zvezde prošle sezone, 29-godišnji Mičel Donald, pronašao je klub u kojem će nastaviti karijeru. Izbor je pao na tursku Malatiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u kojoj će zarađivati sjajnih 800.000 evra godišnje, prenose tamošnji mediji.

Holandskom vezisti po isteku prošle sezone istekao je ugovor sa crveno-belima, a za razliku od zimus, ovaj put nije mu bio ponuđen produžetak saradnje.

Donald u MONDU: Tu sam da kao lav se borim!

Donald je u Zvezdu stigao januara 2016, a igrajući za srpski klub osvojio je dve Superlige i značajno doprineo povratku kluba na međunarodnu scenu. Postao je prvi stranac kapiten, kao i stranac sa najviše utakmica u crveno-belom dresu (107).

Podsetimo, karijeru je počeo u slavnom Ajaksu, a zatim igrao za Viljem, Rodu i rusku Mordoviju, iz koje je došao u Beograd.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.