Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2017, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donald: Nije bitno ko postiže golove

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald presrećan je zbog svakog gola koji postigne, ali je istakao da nije važno ko postiže golove, već da crveno-bijeli pobjeđuju.

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su juče na svom terenu ekipu Vojvodine sa 2:0 u derbi meču 11. kola Super lige Srbije.

"Teška utakmica je iza nas, u prvom poluvremenu smo izgubili dosta lopti i zato smo morali da pretrčimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mnogo dodatnih kilometara. Ipak, postigli smo dva gola i pobijedili tako da ne možemo da budemo nezadovoljni", rekao je Donald.

Golove za crveno-bele postigli su Mičel Donald u 29. i Gelor Kanga u 63. minutu. Nakon tri gola postignuta iz slobodnog udarca, ovog puta Zvezdin vezista upisao se u strelce akcijom iz igre.

"Presrećan sam zbog svakog gola koji postignem. Danas sam vidio odličnu priliku da ugrozim golmana. Istrčao sam, Boaći je bio smiren, primijetio je da dolazim i da sam potpuno slobodan i uputio mi sjajnu asistenciju. Nije mi bilo teško da sprovedem loptu u mrežu. Možda zvuči kao kliše, ali zaista mi nije bitno ko postigne gol, najbitnije je da Zvezda pobjeđuje", rekao je Donald.

Izabranike Vladana Milojevića u četvrtak očekuje meč u Ligi Evrope protiv Kelna.

"Oni su fantastična ekipa, imaju dosta iskusnih igrača. Iako nisu otvorili sezonu u najboljem maniru oni su i dalje ekipa iz Bundeslige, a to dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Pripremamo se najbolje što možemo i fokusirani smo samo na svoju igru", rekao je Donald.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.