Donald: Imam dobar osećaj...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donald: Imam dobar osećaj...

„Siguran sam da u Ludogorecu nisu srećni posle utakmice na njihovom terenu“, poručio je Holanđanin

Bio je to pravi Mičel Donald. Onakav kakav navijači Crvene zvezde očekuju da stalno bude. Tokom psihološki teške bitke u Razgradu osvojio je mnogo ničijih lopti, imao važnu ulogu u limitiranju učinka Brazilca Marselinja.

Možda je mogao da bolje reguje kod prvog gola, ali nema sumnje da je pouzdani Holanđanin zaslužio sve pohvale stručnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << štaba.

„Mnoge stvari su nam bile poznate i pre meča, jer smo već jednom igrali sa njima prijateljski susret. Mislim da smo odigrali dobar meč, ali i da možemo odigrati bolje, jer smo napravili neke greške. Videli ste i razliku u igri tokom prvog i drugog poluvremena. Ali imam dobar osećaj nakon jučerašnje utakmice. Sada je neophodno da se odmorimo i dobro pripremimo za revanš. Utakmica na Marakani sigurno neće biti laka, ali svejedno imam dobar osećaj“, rekao je za klupski sajt Mičel Donald.

Kakve izjave iz tabora Ludogoreca: Samo vi mislite da ste prošli! Za vas smo klasa!

Posle utakmice, fudbaleri bugarskog tima bili su veoma optimistični sa izjavama.

„Naravno, pred kamerama će uvek govoriti kako su puni samopouzdanja. Ali siguran sam da nisu srećni nakon prve utakmice. Videćemo šta će se desiti na Marakani, ali bićemo spremni. Moramo taktički odigrati dobro protiv njih, oni su veoma brzi i imaju dosta iskustva u ovakvim utakmicama jer su igrali grupe evropskih takmičenja. Poznaju se, dugo igraju zajedno. Ali ja bih se fokusirao na ono što mi umemo i možemo.“

U petak sledi važna utakmica protiv Metalca. Biće to prilika da se fudbaleri srpskog šampiona iskupe za nešto slabiju partiju u prvom kolu.

„Ne smemo zaboraviti prvenstvo. Protiv Metalca će biti jako teška utakmica. Moramo pobediti, jer u prvoj utakmici Superlige nismo igrali najbolje. Moramo da ispravimo taj kiks. Maksimalno se koncentrišemo na utakmicu u petak, ali, naravno, jednim okom posmatramo i utorak“, jasan je Donald

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.