Dobrić: Nema razloga za slavlje

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 21:53

Dobrić: Nema razloga za slavlje

Ognjen Dobrić, košarkaš Crvene zvezde, rekao je da ekipa nema razloga za slavlje.

Crvena zvezda je posle zaostatka od 0-2 odbranila domaći teren i pobedila Partizan u dva susreta pa nas čeka majstorica u Areni.

Ognjen Dobrić je meč završio sa 14 poena i bio najefikasniji igrač Crvene zvezde posle Fakunda Kampaca koji je postigao 21 poen.

"Odbranili smo domaći teren i to je bio cilj da odigramo kako treba u Pioniru. Navijanje je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fenomenalno, utakmica fizička i odradili smo posao što je najbitnije pa nam ostaje utakmica u četvrtak. Ne mislim da smo u prednosti jer Partizan igra pred svojim navijačima koji će mu biti vetar u leđa i biće teška utakmica jer je sve stalo u tu utakmicu i naravno da svi žele da pobede i mislim da će biti duga utakmica", rekao je Dobrić.

Treća četvrtina je bila ključna.

"Tako se namestilo da smo u trećoj četvrtini napravili prednost i imali smo mali pad i zadržali prednost pa pobedili što je bilo najbitnije. Ne strahujemo od atmosfere, igrali smo tamo i znamo šta nas čeka i fokusirani smo na teren i da ne obraćamo pažnju na provokacije i teren je jedino merilo da pokažemo da smo zaslužili trofej. Najmanje što želimo su incidenti i sa naše i sa njihove strane i apelujemo da se ne ubacuje ništa i pevajte i nikome ne ide u korist da se nešto ubacuje jer time niko ništa ne dobija", kaže Zvezdin igrač.

Serija nije gotova.

"Sve je to lepo, ali nemamo razloga za slavlje i ima još ta peta utakmica i nadam se da ćemo slaviti u četvrtak uveče"

* Igraće se majstorica – Zvezda srušila Partizan na krilima Kampaca

* Haos na tribinama "Pionira" VIDEO

* Obradović brzo napustio konferenciju: To su pitanja svih pitanja

* Košarkaši Zvezde zaštitili igrače Partizana VIDEO

* Dobrić: Nema razloga za slavlje

* Ivanović pohvalio navijače Zvezde: Napredovali su

* Petrušev provociran zvucima policije: Pokazali smo ko smo VIDEO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.