Dobra vest za Milojevića, vezista se vraća u pogon!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra vest za Milojevića, vezista se vraća u pogon!

Izneo i svoja očekivanja pred meč sa Mačvom.

Crvena zvezda će nakon reprezentativne pauze dočekati Mačvu 30. marta, a neki od povređenih igrača se vraćaju u trenažni proces.

Jedan od njih jeste i Goran Čaušić

"Pauza nam je svima prijala, saigračima koji su više bili na terenu da se malo odmore, a mi koji smo imali probleme da se dodatno oporavimo i vratimo u ritam. Konkretno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imao sam povredu aduktora, ali je sada sve sanirano i radim punom parom. Biću u potpunosti spreman za predstojeće izazove", kaže Čaušić u izjavi za klupski sajt.

On je izneo i svoja očekivanja pred duel sa Šapčanima.

"Dobro poznajemo Mačvu, znam i za taj duel u Kupu prošle sezone... Ipak, sve zavisi od nas i naše igre, ako budemo na visini zadatka, onda neće biti problema na Marakani. Takođe, naš stručni štab uvek sjajno analizira svaki detalj protivničke igre, tako da ćemo i protiv Šapčana biti maksimalno spremni za sve na terenu."

Čaušić se osvrnuo i na fantastičnu podršku, jer "Crveno-bele" u drugom delu sezone na Marakani u proseku gleda skoro 30.000 navijača u domaćem prvenstvu.

"Iz utakmice u utakmicu naši navijači pokazuju da su najbolji na svetu. Trudimo se da im se za podršku odužimo pobedama i uspesima. Pesma sa tribina uvek nam daje dodatnu snagu i zato neka tribine Marakane budu što punije i protiv Mačve. Mnogo je lepše igrati kada je publika uz nas i želimo zajedno da nastavimo borbu za duplu krunu", smatra vezista.

Šampion Srbije postavio je novi rekord nepobedivosti sa 53 uzastopne utakmice bez poraza u Superligi.

"Serija je zaista neverovatna. Svima nam je drago da smo deo takve generacije, prava smo ekipa i krasi nas zajedništvo, koje je možda i ključno za uspehe. Mnogo vremena zajedno provodimo i van terena, svi zajedno živimo da Zvezdi donosimo pobede i trofeje i verujem da ćemo u tome uspeti", zaključio je Čaušić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.